Здравейте!

Комплименти за сайта!
Преди време купих книгата "Лечебните гъби в България". Предполагам, че точно в този сайт не е необходимо да цитирам автора

, видях, че е сред вас. Много се зарадвах.
Поводът да купя тази книга е неприятен - имам онкологично заболяване

. След третата химиотерапия повярвах в "световната конспирация против здравето", прекратих стандартните методи на лечение и изцяло минах на алтернативни терапии. Една от тях е фунготерапията. Пия, под формата но капсули, екстракт от лечебни гъби, произведени в Германия и екстракт от гъба чага на прах. Имах възможността да се убедя в доброто им въздействие.
След като изчетох книгата на г-н Въжаров, констатирах, че с удоволствие бих станала гъбар.
Лаская се от мисълта, че имам добра комуникация с растенията (някъде прочетох, че гъбите не са растения?!), особено с цветята, добре разпознавам билките. Ако при динамичния живот, който водя, може да се каже, че имам хоби - билките. Намерих още две книги за гъбите и мисля, че от мен има вероятност да излезе гъбар.
Това, което искам да попитам в този сайт е как да се снабдя с определено количество червена мухоморка - колкото да се напълни 3-литров буркан. Най-вероятно времето, като годишно време, вече е напреднало доста и червена мухоморка не се намира навсякъде. Къде да потърся? Преди две седмици в района на х. "Здравец" над Пловдив намерих няколко ч. мухоморки. Някой знае ли дали там е подходящ район за тази гъба? Готова съм да ида и по-далечни райони от околността на Пловдив.
Друго, което искам да попитам е някой от участниците в сайта има ли опит в лечението с диви гъби.
Знаете ли дали г-н Въжаров дава консултации в тази връзка?