Автор Тема: Основни правила на форума  (Прочетена 740 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен PavelN

  • Админ
  • Гъбар
Основни правила на форума
« -: 23 Януари 2013, 18:24:32 »
Регистрацията е безплатна и отворена за всеки. За да се регистрирате, натиснете бутон "Регистрация", прочетете условията за регистиране и ги приемете. Задайте подхододящо потребителско име и парола. След успешна регистрация, трябва да натиснете "Вход" и да въведете потребителското име и паролата.

Права върху текст, изображения и документи.
Всички текстове, изображения и документи (материали) са със запазени права на техните автори. Можете да ги използвате единствено за персонално ползване. Те не могат да бъдат копирани, променяни и разпространявани с търговски цели без съгласието на техните автори.

Правила
Потребителите на могат да публикуват противозаконно съдържание. Всякакви съобщения, текстове, материали и потребителски имена, които съдържат клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки мнения, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона са забранени и ще бъдат премахнати.

Съобщенията не могат да се използват за рекламни цели или за разпространяване на спам.

Потребителите могат да публикуват и споделят собствените си материали, но не могат да правят същото с чужди материали освен ако имат упълномощение за това.

Политически дискусии се разрешават ако имат пряка връзка с микологични и природозащитни теми.

Ако имате опасения, че някой нарушава тези правила, моля уведомете администратора. Потребителите нарушили тези правила се предупреждават или отстраняват от форума.

Определяне на гъби за консумация
Нито форумът, нито някой негов потребител носи отговорност за погрешно определени видове гъби. Определяне на гъби за ядене от снимка или описание винаги крие риск да се допусне грешка. Отделно, как реагира организмът спрямо различни видове гъби е индивидуално и не може да се предвиди. Отговорът на въпроси от типа "Тази гъба, която набрах, става ли за ядене?" винаги е НЕ. Правилният подход при всяко съмнение за ядливостта на набрана гъба е тя да се изхвърли.
« Последна редакция: 23 Януари 2013, 18:52:10 от PavelN »